Art Director & Copywriter: Creatief team

Jobs / Creatief Team

Wijs zoekt creatief collectief.
In een vorig leven nog een creatief team bestaande uit een copywriter en artdirector?

Of: in de verste verte geen idee waar dat vorige over gaat, maar gewoon digital storyteller, interactive designer, content marketeer, gif developer, UX writer, conceptual thinker, graphic talent, creative strategist, visual artist, online wizkid, disruptive rebel, brain hacker, wereldverbeteraar, business innovator, change maker, 3D-artist, virtual catalyst … genius buzzword inventor?

En vooral: samen of alleen te buitengewoon om in gelijk welke vacaturetekst te passen?

Dan geven we jullie graag de kans om – samen met Wij(s) – de toekomst (jullie toekomst!) van het communicatielandschap te herschrijven en creatief te reshapen. Ook al betekent dat wroeten in de modder en met gescheurde kleren veel te laat thuiskomen, een beetje stinkend naar seks, drugs & rock’n roll techno.

 

Benieuwd? Getriggerd? Of licht geïrriteerd?

Niet nodig om naar ons te komen. Wij komen wel naar jullie. Als we een uitnodiging krijgen natuurlijk. Dus: nodig ons uit.

Doe dat liefst op een niet-alledaagse manier. Om te bewijzen dat jullie niet alleen conceptueel goeie ideeën hebben, maar ook strategisch slim genoeg zijn om ons te kunnen overtuigen.

 

Wij kijken er alvast naar uit.
Kelly Gevaert & Geert Troch – creative natives bij Wijs

 

PS: Geen paniek. Via Google weet je ons wel te vinden ;-)
Kies een bestand …
CV toevoegen als tekst?