Sprekers

Op zoek naar een inspirerende spreker? Wij lenen onze experts graag aan je uit.

Bart en zijn team zijn veelgevraagde sprekers op conferenties, vakbijeenkomsten en colleges. Heeft jouw evenement of organisatie van ver of dichtbij te maken met digitale media en websites? Waarom dan geen beroep doen op één van onze experts?

Inspirerende sprekers

Wij wéten iets van het internet. En we vinden het wijs om die kennis te delen met een geïnteresseerd publiek. Het doel? Inspireren en engageren! Met dat doel voor ogen komen wij graag ons zegje doen op een interessant event, in ondernemingen of organisaties.

All things digital

Waarover we zoal spreken? U vraagt, wij draaien. We spreken over zaken waar we verstand van hebben, en schuiven daarvoor telkens onze huisexpert naar voor. Zo komt Bart je vertellen over digitale trends, over online branding of over management. Onze online marketeers doen graag een boekje open over onderwerpen als SEA, social media, e-commerce en content marketing. Voor een presentatie over usability, HTML-5 of responsive webdesign sturen we een webbie op je af.

Heb je zelf een voorstel voor een specifiek onderwerp? Laat het ons vooral weten!

Klare taal

Onze presentaties zijn doorspekt met concrete voorbeelden, praktische tips en eigen ervaringen. We gebruiken klare taal en duidelijke slides. En net dat maakt onze presentaties zo bruikbaar. Onze missie is pas volbracht als iedereen er iets van opgestoken heeft.

Geïnteresseerd?

Boek een spreker

Hierover deden we al ons zegje: