Wil je weten welke boeken we lezen bij Wijs?

, # Social media

Wijs is één en al digitaal. We werken en lezen digitaal en online. Toch hebben we hier ook papieren boeken.

Eén van de vergaderzalen bij Wijs heeft een vakbibliotheek met een ruime waaier aan onderwerpen: online marketing, usability, informatie architectuur, webdesign, css, php, management, ... De boeken zijn gerangschikt volgens het kleur van de kaft. Deze ordening heeft als voordeel dat er weinig discussie is over de juiste plaats op het rek. Een fysieke ordening heeft beperkingen in zich, er zijn dus ook nadelen. Daarom grijpen we ook hier naar een digitale oplosssing. Online natuurlijk, zodat iedereen kan meekijken in onze bibliotheek.

Wil je ook wijs worden? Volg dan onze collectie

Meer weten? Advies nodig?

Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wijs geeft strategisch advies, en helpt bij het uitwerken en verbeteren van all things digital.

 

Al 4 reacties

Laat hier een reactie achter of contacteer ons via e-mail


schreef

Indrukwekkende collectie. En krijgen digitale boeken ook een plaatsje in de bibliotheek? Hoe pakken jullie dat aan?

Op veel ebooks zit er een beveiliging op zodat het niet of niet gemakkelijk te delen is op een andere drager.


schreef

Zolang er geen legaal uitleenmodel is voor ebooks in België kunnen we weinig meer doen dan elk afzonderlijk onze ebooks te kopen. Omdat die niet doorgegeven mogen worden, nemen we ze dus niet op in de "bibliotheek".


schreef

Deze boeken collectie is echt een leuk idee. Er bestaan zoveel boeken over internet marketing en webdesign maar je weet nooit vooraf of het boek de moeite waard gaat zijn of het een boek is met informatie die in alle andere boeken ook te vinden is. Er zijn een heel pak boeken uit die lijst dat ik nog niet gelezen heb.


schreef

Coole lijst. Thx for sharing.

Je kan e-boeken tot op 6 kindles delen bij Amazon, dus enkele kindles kopen op bedrijf kan perfect volgens mij.

Ik heb nu een twee kindle om mijn boeken met werknemers van mijn grote klanten te delen ( zoals ik met dead tree boeken ook deed)

Plaats een nieuwe reactie