Bram Vanderhaeghe

UX Architect & Strategist

Bram denkt en werkt zoals een architect. Hij helpt digitale ideeën omzetten in waterdichte, strategische plannen. Tijdens de uitvoering volgt hij op en is hij inhoudelijke aanspreekpunt voor team en klant.Hij is enorm geboeid door de digitale evolutie en de effecten ervan op consumenten én organisaties. Zijn pragmatische ingesteldheid doet hem steeds naar het grotere plaatje kijken. Adviseren doet hij op basis van feiten en gebruikersonderzoek.Ook in z'n vrije tijd is hij gepassioneerd door gebruiksvriendelijk design, zowel op het web als daarbuiten. Daarnaast houdt hij ook van moderne architectuur, minimal techno en sciencefictionfilms. Reizen zijn bij voorkeur ver en met adembenemend natuurschoon.

Gepubliceerde inzichten van Bram

Responsive web design

02 december 2011 - Bram Vanderhaeghe

Eén website voor alle platformen? Lees hier waarom de klassieke mobiele websites voorbijgestreefd zijn, en hoe responsive web design dé oplossing is.

IA voor mobiele websites

09 februari 2011 - Bram Vanderhaeghe

Nu mobiel surfen populairder wordt, groeit ook de vraag naar mobiele websites. Wil dat dan zeggen dat je voor elk toestel een aparte mobiele website moet maken?