Website en online marketing voor Explania

november 2010, # Start-up, # Community , Klant: Explania

Hoe werkt Twitter? Hoe kies je een veilig wachtwoord? Hoe moet je flirten? En wat zijn de voordelen van een schuldsaldoverzekering? Het antwoord op al die vragen vind je op Explania.com. De site staat vol met korte video's die je helder uitleggen hoe, wat, waar en waarom. Wie wil weten hoe de site van Explania.com in mekaar zit, moet bij Wijs zijn.

Ontwikkeling van een platform

Explania was op zoek naar een partner die voor hen een platform kon bouwen, om daarop animaties delen met de wereld. Het moest ook mogelijk zijn om, met behulp van e-commerce, animaties aan te kopen. Daarnaast moesten ook tal van andere functionaliteiten voorzien worden. Makkelijk interactieve animaties (tests) toevoegen, bijvoorbeeld, of uitgebreide statistieken voorzien voor de eigenaars van animaties. Wijs nam de informatie-architectuur, het development, het design en de online marketing voor zijn rekening.

Een community die lééft

Bezoekers zijn de zuurstof van community sites. Onze marketeers zorgden aan de hand van een goeie SEA-campagne voor kwalitatieve bezoekers. Daarnaast boden we via Web Analytics consulting inzicht in de bezoekerstrends en -opportuniteiten.

bezoek website

Kom meer te weten over de uitgevoerde diensten

Informatiearchitectuur

Uitdenken van een grondplan voor een website. Navigatiestructuur en werking van elk paginatype. Lees verder ➜

Web development

Ontwikkelen van maatwerk. Koppelen van databases. Integratie met ERP- & CRM-systemen en social media. Lees verder ➜

Analytics

Meten en interpreteren van data over het gebruik van je website. Lees verder ➜

Linkbuilding

Strategie uitwerken om kwalitatieve links te verzamelen naar je website. Optimaliseren van bestaande backlinks. Lees verder ➜

Online adverteren

Google AdWords is de geldkoe van Google. Daar moet je niet over twijfelen. Slim adverteren via Wijs bespaart je veel advertentie-euro’s en levert je extra verkoop-euro's op. Lees verder ➜

Open source CMS

Opzetten van Fork CMS. Programmeren van maatwerkmodules. Integratie HTML- en CSS-code. Lees verder ➜

Nog niet overtuigd? Bekijk onze andere projecten