Onze Partners

Ieder zijn expertise! Wijs werkt samen met een reeks vaste partners. Wij regelen alles, jij krijgt de kwaliteit.

Openminds

Voor alles wat met hosting te maken heeft, vertrouwen we op de uitgebreide kennis en ervaring van Openminds. Openminds is een Gentse IT-KMO die specialiseert in hosting en onze visie op kwaliteit en service deelt.

Talking Heads

Wijs weet perfect wat je met social media kan doen, en hoe je je aanwezigheid op een sterke manier opbouwt. Maar we beseffen ook dat het levend houden van online communities een specialisatie op zich is. Daarom werken we samen met de social media experts van Talking Heads.

FeWeb

Wijs wil de websector actief helpen professionaliseren. Daarom is Wijs lid van en actief in FeWeb, de vakorganisatie van webbedrijven. De vzw Federatie van Webbedrijven biedt professionele ondersteuning aan webbedrijven. Dit door middel van informatieverstrekking, belangenbehartiging en kwaliteitsborging.

DNS

Domeinnamen op .be kan je enkel vastleggen bij een geregistreerde agent van de Belgische domeinnamenorganisatie DNS. Wijs is zo'n geregistreerde agent.

Ogone

E-commerce oplossingen vereisen online betalingen. Daarom is Wijs een Ogone Certified Solution Provider. Wij weten het Ogone online betaalsysteem perfect te integreren op jouw site.

Google

Google is de überzoekmachine, met een marktaandeel in België van boven de 94%. Wijs is al sinds jaar en dag Google Certified Partner. We zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Google-land. Onze online marketeers zijn bovendien bijna allemaal Google-gecertifieerd. Wijs heeft dus een streepje voor, en daar profiteren onze klanten van mee.

Bing

Bing is de in 2009 gelanceerde zoekmachine van Microsoft. Hoewel er veel gelijkenissen zijn met Google, heeft Bing toch ook enkele andere mogelijkheden. Bing heeft zijn eigen cpc-luik, Bing Advertising. Onze SEA-experts helpen je er graag mee verder.

Yahoo!

Hoewel de Yahoo zoekmachine een kleiner marktaandeel heeft dan Google, weten wij jouw website ook in de Yahoo-resultaten te doen scoren. Ook met Yahoo Advertising hebben we ervaring.

KMO-it

KMO-it stimuleert Vlaamse KMO’s om ICT-middelen toe te passen in hun bedrijf. Hiervoor organiseren ze zeer toegankelijke informatieve sessies. Wijs verstrekt online marketingadvies aan KMO-it en aan hun doelgroep.

Digital Analytics Association

Als Digital Analytics professionals schaven we onze kennis op het vlak van analytische tools regelmatig bij. We zijn daarom lid van DAA (Digital Analytics Association), een wereldwijde organisatie met ook een tak in België.

IAB

Wijs is lid van IAB. Het Interactieve Advertising Bureau Belgie (IAB) is een beroepsvereniging die alle spelers op de digitale markt samenbrengt.

SEMPO

Wijs is executive member van SEMPO, wat staat voor Search Engine Marketing Professional Organisation. Deze non-profitorganisatie richt zich wereldwijd op professionals in zoekmachine marketing. Kennisverspreiding, webinars en case studies zijn hun voornaamste tools.

Slaap gerust op je beide oren

Wijs heeft een uitgebreid netwerk in het webwereldje en kent voor elke dienst de geschikte partij.
Als we je dus een website aanbieden van A tot Z, bedoelen we precies dat. Van A tot Z.

contacteer ons