Wat voorafging: geschiedenis van Netlash

Voor Wijs was er Netlash. Of hoe de droom van een Gentse ondernemer uitgroeide tot één van de meest succesvolle digital agencies in België.

Netlash 1.0

1999: Netlash ziet het levenslicht. Bart De Waele, al éééuwen online, en partner-in-crime Dirk Sabbe beginnen onder die naam als zelfstandige webbouwers in het Gentse. Netlash ontwerpt websites en zorgt ervoor dat ze makkelijk gevonden worden in Google. Eerst nog in bijberoep, later als full-time bezigheid. Want het internet groeit, en Netlash bloeit mee!

The sky is the limit

Januari 2006: Bart en Dirk richten samen Netlash bvba op. Het doel? World domination! Of iets bescheidener: de beste webbouwer van België worden. De speeltijd is voorbij – of juist niet?

Netlash-bSeen

De rest van het verhaal is bekend. Netlash groeit uit tot dé referentie voor wijze websites. Meer dan 22 gepassioneerde webheads komen de rangen versterken. Stilaan wordt ook een andere trend duidelijk: klanten zoeken naar een geïntegreerde aanpak. Naar één bedrijf als online specialist voor het bouwen en marketen van websites. En zo geschiedt: Netlash en bSeen fusioneren in april 2011.

Nieuwe naam, zelfde ambitie

Het kind heeft een naam nodig en in 2012 is het zover: Wijs is geboren! Maar in se is er niet zo gek veel veranderd. We bouwen nog steeds websites. We maken ze makkelijk opspoorbaar in Google. Wijs heeft nog altijd dezelfde ambitie als die eerste gedreven Netlashers in 1999: kick-ass websites bouwen die scoren!

Werken met Wijs

Wil je je online resultaten verbeteren? Of met iets helemaal nieuws beginnen?

Contacteer ons!