Certificaten en labels – onze prijzenkast

Wijs wil het web beter maken! Maar geloof ons vooral niet op ons woord. We laten onze labels en certificaten graag voor zich spreken.

QFOR

QFOR kwaliteitslabelKlantentevredenheid? Geen hol begrip bij Wijs. En wie kan onze service beter beoordelen dan onze eigen klanten? Daarom behaalden we na een grondige klantenaudit het Qfor-label. Onze klanten werden bevraagd naar de kwaliteit van onze dienstverlening, op alle vlakken. Hoe nemen onze medewerkers de telefoon op? Maken we onze beloften waar? Houden we ons aan de afgesproken timing? Hoe is onze support? We werden beloond met een mooie score van 91%!

AnySurfer

Anysurfer kwaliteitslabelIn januari 2011 behaalden wij als eerste Belgische webbureau het AnySurfer Certified label. En daar zijn we trots op! Concreet wil dat zeggen dat wij onze websites en webapplicaties bouwen volgens de richtlijnen van AnySurfer, dat ijvert voor een beter toegankelijk web voor mensen met een functiebeperking. Websites met het AnySurfer label zijn voor iedereen vlot bruikbaar, of die nu minder goed ziet, hoort of beweegt. Zo'n toegankelijke site scoort ook goed op SEO-vlak. Mooi meegenomen!

Google Analytics Certified Partner

Google Analytics Certified PartnerWij waren één van de eerste Google Certified Partners in België. Aan die ronkende titel gingen examens, trainingen en uitgebreide case-studies vooraf. En daar plukken onze klanten de vruchten van. Zo krijgen we bijvoorbeeld toegang tot de bètaversies van het Google Analytics-pakket. En elk jaar vaardigen we een collega af naar de Google Analytics-conferentie in Californië. Daardoor zijn we altijd helemaal up-to-date. En doen we nòg beter waar we goed in zijn: massa's data omtoveren tot meer bezoekers, betere resultaten en meer omzet.

Google Partner

Wijs is officiële Google PartnerIedereen kan aan de slag met AdWords. Maar om écht het onderste uit de kan te halen, klop je aan bij een Google Partner als Wijs. Al onze online marketeers slaagden met glans voor de officiële AdWords examens. Dankzij ons nauw contact met Google en de vele training events, volgen we de nieuwste evoluties en functies op de voet. Je AdWords-campagnes zijn bij ons in goede handen!

Visual Website Optimizer Certified Partner

Visual Website Optimizer Certified PartnerVisual Website Optimizer is een van de beste tools op de markt voor conversie-optimalisatie en A/B testing. Met meer dan 300 tests achter de rug, mag Wijs zich nu ook Certified Partner noemen van deze krachtige tool. We testen hypotheses, analyseren de resultaten en optimaliseren je website. Zo zorgen we ervoor dat je website alsmaar beter werkt!