Waarom we resultaten halen die wérken

Wijs is een digital agency met een hoek af. Een bedrijf met poer, ontstaan uit de gecombineerde expertise van twee digitale pioniers.

Een uitgekiende aanpak

We werken aan jouw project volgens een duidelijk, gefaseerd en modulair proces. Eerst en vooral leggen we een digitale strategie vast. Mogelijkheden genoeg,en jij kiest waarvoor je Wijs wel of niet inzet. Elke fase in het proces start met een duidelijke kick-off meeting. Want duidelijke afspraken en timings garanderen kwaliteit op alle niveaus.

We werken mét jou, niet voor jou

Wij zijn de experts. Dat is waar. Maar het is wel jouw site, jouw online marketingtraject. Daarom horen we graag hoe jij alles ziet. We betrekken je bij het hele proces en verwerken je feedback na elke fase. Zodat iedereen aan het einde van de rit 100% tevreden is over het resultaat.

Meer over onze aanpak ➜

Onze roots

Wijs komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Netlash en bSeen, twee digitale pioniers, sloegen de handen in elkaar. Webbureau en online marketingbureau onder één dak: een winnende combinatie! Samen timmeren we dagelijks aan een beter web. Site na site, campagne na campagne.

Een inspirerende werkomgeving... die je nu ook virtueel kan bezoeken!

Zin om Wijs eens van dichtbij te ontdekken? Je hoeft er niet eens meer je zetel voor uit te komen.

Treed binnen in onze virtuele wereld ➜

Een vast team van specialisten per klant

No man is an island. Dus zetten we een volledig, geïntegreerd team op je project. Met webbouwers en marketeers zij aan zij. Zo weet je developer op elk moment wat je online marketeer van plan is, en kan je informatiearchitect sparren met je SEO-specialist. Voor een nòg beter resultaat.

Meer over ons team ➜

Vaste partners waar we 100% op vertrouwen

Wijs kan rekenen op de steun van een aantal vaste partners. We zijn bovendien lid van verschillende vakorganisaties en partner met zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. We hebben daardoor een streepje voor, en dat komt jouw project alleen ten goede. 

Meer over onze partners ➜