Ontmoet onze ambassadeurs

Over ons / Ontmoet onze ambassadeurs

De mensen bij Wijs

Eigenlijk werken er bij Wijs geen werknemers, maar ambassadeurs. Als iemand zegt ‘Ik werk bij Wijs’ zal je daar altijd enige trots in horen. Iedereen hier is een kei in zijn vak, en ademt de waarden van het bedrijf. Samen werken ze in geïntegreerde teams.

Meet the team

Een developerskot of een eiland vol online marketeers? Dat zie je niet bij Wijs. Bij ons ontmoet je wel team Sledgehammer of team Thunderbirds. Elk project wordt hier aangepakt in teamverband, omdat we ervan overtuigd zijn dat een samenwerking tussen designers en copywriters evident moet zijn, en dat overleg tussen developers en online marketing een must is. Bij de start van je project zal je dus kennismaken met jouw ‘dedicated team’. Elk profiel is een radertje in je webproject. Zij fungeren als een uitbreiding van jouw marketingteam.

Een team van 70 digitale experts

Aanstekelijk enthousiast

Een team heeft heel diverse profielen aan boord: webbouwers en online marketeers zitten samen met front-enders en copywriters. Geïntegreerd werken betekent dat iedereen over het muurtje kijkt. Een IA zal dus een usability check doen op het werk van een developer, het prototype wordt door een online marketeer bekeken om te zorgen dat de structuur zeker SEO-vriendelijk is. Zo werken ze samen aan jouw succesverhaal. Wat natuurlijk ook helpt: iedereen bij Wijs werkt hier met veel goesting, waardoor we als vanzelf ook onze klanten enthousiasmeren.

Klaar voor de volgende stap in digitaal? Jasper en Evi helpen jou verder.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80