De vloot van Wijs

Over ons / De vloot van Wijs

Netwerk van digitale experts

Wijs is geen eiland. We werken samen met diverse complementaire partners en vormen met hen een energieke netwerkorganisatie onder de naam Mandelbrot.

Wijs is geen eiland. We maken deel uit van Mandelbrot. Mandelbrot is allesbehalve een klassieke bedrijvengroep. Het is een netwerkorganisatie met een vlakke structuur, die bedrijven met diverse expertises en complementaire skills samenbrengt. We werken samen, maar elke onderneming is onafhankelijk en vaart zijn eigen koers, zonder in elkaars vaarwater te komen. 

Onze partners binnen Mandelbrot:

  • Strak: wordpress-sites, offline branding, creatieve campagnes
  • PubliLab: online marketing voor kmo’s
  • Pavlov: merkstrategie en merkontwikkeling
  • Cantilis: full service content marketing bureau

Mandelbrot richt zich nu vooral op groei van de groep rond Wijs. We houden onze ogen open voor digitale dienstverleners die een aanvulling zijn op onze activiteiten. Door de vinger aan de pols te houden van het digitale landschap bieden we een digitaal totaalpakket aan onze klanten. Niet vanuit 1 logge hiërarchische structuur, maar wel met de flexibiliteit, diepgaande expertise en energie van een netwerkorganisatie.

Wijs is daarnaast lid van verschillende vakorganisaties zoals FeWeb, en partner met zoekmachines als Google, Yahoo, Bing, en Facebook. Stuk voor stuk partnerships die onze klanten ten goede komen.

‘De netwerkorganisatie is volgens mij de organisatievorm van de toekomst om kwaliteit, flexibiliteit en innovatie te leveren.’ 

Bart De Waele - CEO Wijs

Klaar voor de volgende stap in digitaal? Jasper en Evi helpen jou verder.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80