Onze cultuur 

Over ons / Cultuur zonder oogkleppen

Een dag uit het leven bij Wijs

Een zeer duidelijke visie, en een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Dat kan omdat iedereen hier de waarden van het bedrijf in zijn hart sluit.

Het eerste wat bezoekers opmerken in ons kantoor? De pooltafel. Voor de werknemers hier is het nochtans de normaalste zaak van de wereld: tijdens de middagpauze iemand uitdagen of de gezonde competitiegeest aanwakkeren tijdens het jaarlijkse pooltornooi. Die pooltafel geeft meteen een van de belangrijkste waarden mee in onze bedrijfscultuur: Wijs is namelijk people-centric. Voor ons is de gebruiker belangrijk, of dat nu gaat om de bezoeker van jouw website, of onze werknemers. Wijs wil iets betekenen. Dat betekent dat we waarde willen toevoegen in alles wat we doen. We willen van belang zijn, en dat op vier domeinen: Voor onze klanten, voor onze werknemers, voor het bedrijf, voor de maatschappij.
Het bruisend centrum van Wijs

Een waardevolle job

Iemand een waardevolle job bieden staat met stip op nummer 1 van het to-dolijstje van HR. Voor ons geldt dat elke Wijs-werknemer zich goed moet voelen in zijn job: ze worden daarin begeleid dankzij een duidelijk groeipad, aandacht voor een fijne werkomgeving, en een grote mate van zelfsturing. Het komt ook tot uiting in de ontelbare initiatieven van het management team en de werknemers zelf. Van leerrijke Innovation Nights tot yoga op het werk, van de Wijs-BBQ tot de vele teamfeestjes, van de Hackathon tot de Community Day waarop we ons twee dagen inzetten voor een goed doel: ook dat is Wijs. Enige nadeel van zo’n user-centric werkomgeving: de 5 wijze kilo’s, zoals Bart De Waele ze noemt. Wie bij Wijs komt werken, ziet al snel 5 kilo aantikken op de weegschaal... De schuldige? De heerlijke taartjes en ander lekkers die onze werknemers spontaan meebrengen en die dus veel te vaak op de toog staan. Ons kantoor heeft nog meer in petto dan taart op de toog. Het is een open en inspirerende omgeving. Bezoek onze kantoren virtueel!

We know what we're doing.

Wijs-ambassadeur

Elk bedrijf zal zeggen dat het streeft naar tevreden werknemers, maar bij Wijs gaan we nog een stapje verder. Wij willen mensen engageren. Waardering uiten we op veel meer manieren dan enkel loon, en we streven naar dagelijkse motivatie. Het bijzondere aan die visie is dat het zo diep in de wortels van Wijs zit, dat de werknemers het zelf ook gaan uitdragen. De vele tweets en Facebook-statussen van onze werknemers spreken voor zich: wie hier start als werknemer, groeit al snel uit tot ambassadeur van Wijs.

Klaar voor de volgende stap in digitaal? Jasper en Evi helpen jou verder.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80