Waarom Wijs vanaf nu ook inzet op Drupal

07 september 2017 - David Vansteenbrugge

Bij Wijs zetten we al vanaf dag 1 in op multitechnologie. Wat heeft jouw organisatie nodig en welke technologie past daarbij? Die vragen bepalen uiteindelijk de technologiekeuze. Wijs bestudeert bovendien continu het speelveld en kiest daaruit de sterkste spelers, om die zelf aan te bieden aan haar klanten. Om in te spelen op het constant evoluerende CMS-landschap zal Wijs vanaf nu dan ook Drupal aanbieden.

Complexe content en UX design: hoe rijm je dat?

04 september 2017 - Caroline Verellen

Alsmaar vaker krijgen we de vraag om complexe contentwebsites te ontwerpen. Dat gaat van uitgebreide, verplichte infofiches in de financiële wereld tot eindeloze productgamma’s in e-commerce. Zulke complexe content heeft zijn invloed op het webdesign.

http en https: de voordelen van https

25 juli 2017 - Bert Pattyn

Niet zo lang geleden begonnen de url's van websites standaard met http. De https was gereserveerd voor sites die extra beveiliging nodig hadden, zoals banken. Dat onderscheid is intussen echter veranderd en bij Wijs raden we aan om altijd voor https te kiezen. Sterker nog: we zien geen redenen meer om het niet de doen. Waarom https de norm is? We zetten alle argumenten op een rij.

Wat live chat kan doen voor je klanten en je conversie

06 juli 2017 - Jan Criel

<span id="docs-internal-guid-8422c056-16d3-157b-f0bb-0d02a959e0bc" style="background-color: transparent; color: #000000;">Live (support) chat op websites gaat al jaren mee en wint nog steeds aan populariteit, maar het is pijnlijk om zien hoe vaak de applicatie nog slordig wordt opgezet en uitgewerkt.</span>

De voordelen van een XML-sitemap

15 juni 2017 - Koen Vinken

<p>Om snel en accuraat informatie op te halen, maakt Google gebruik van zogenaamde crawling of indexatie van een website. Daarbij doorloopt de zoekmachine alle pagina&rsquo;s van een website om een index - een soort inhoudsopgave dus - op te stellen. Sitemaps worden gebruikt om dat proces van indexatie een handje te helpen. Wij leggen uit waarom wij in het geval van Harmony kiezen voor een XML-sitemap.</p>

Cuckoos met mayonaise

01 juni 2017 - Elisabeth Vanhoutte

In mei legt elke vogel een ... award! Althans toch op de Voorhavenlaan, waar we het voorjaar van 2017 op z'n minst vruchtbaar mogen noemen. Want tijdens het Gala van de Cuckoos pikte het team van Wijs niet 1, maar 2 awards mee uit de Carr&eacute;.