Online trends en best practices

JavaScript-update ES6

donderdag 18 mei 2017 - Timon Riemslagh

Javascript is nog altijd een van de belangrijkste scripttalen in webdevelopment. De nieuwe versie van Javascript - met de naam ES6 of ES2015 - de grootste update sinds de release. In deze technische blogpost gaan we dieper in op enkele interessante features in die update.

In 7 stappen naar een eerste personalisatie in Sitecore

donderdag 04 mei 2017 - Sarra Mauquoi

Werkt je site op het Sitecore Experience Platform? Dan heb je alles in handen om je gebruikers een gepersonaliseerde en dus betere ervaring te bieden op jouw website. Het platform biedt ontzettend veel mogelijkheden om je online communicatie te personaliseren en te optimaliseren voor verschillende soorten bezoekers. Net in al die mogelijkheden zit ook de moeilijkheid voor wie het Sitecore Experience Platform begint te gebruiken. Wij helpen je met die eerste voorzichtige stappen in 7 tips.

Trends in webdesign 2017

vrijdag 07 april 2017 - Caroline Verellen

Trends komen niet zomaar. Ze zijn afhankelijk van de tijd en ruimte waarin we leven en ook van elkaar. Zo heeft de trend van wearables een heel duidelijke invloed op de manier waarop we interfaces creëren voor diverse toestellen. Zo hebben ze dus een rechtstreekse invloed op webdesign vandaag. Wij verzamelden de laatste trends en tonen hoe ze gelinkt zijn aan die wearables.

Google Fred Update: Wat is er gebeurd?

donderdag 30 maart 2017 - Maarten Van den Bossche

Paniek bij de SEO-experten begin deze maand. Op 8 maart begonnen verschillende zoekresultaten heviger te dansen en swingen dan het gemiddelde Elvis-concert. Vele websites zien plotse stijgingen en dalingen in hun keyword rankings en in hun organisch zoekverkeer. Wat is er gebeurd?

harmony

Wijs lanceert eigen webplatform Harmony

donderdag 23 maart 2017 - Peter Grypdonck

Wijs kiest bewust voor een multitech-filosofie. PHP en Sitecore zijn hier intussen stevig geïntegreerd, voor andere technologieën zijn er gevestigde partnerships. De jarenlange PHP-traditie mondt nu ook uit in Harmony, een inhouse ontwikkeld webplatform gebaseerd op het Symfony-framework.

Google Analytics custom dimensions

vrijdag 17 maart 2017 - Stijn Lambertyn

Marketing wordt al jaren meer en meer data driven, en dat is goed nieuws. Dit zorgt er ook voor dat we meer en meer vragen krijgen over het maken van een onderscheid tussen klanten en prospecten en de website. 

Iedereen bij Wijs deelt zijn expertise, ook Jasper en Evi. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes en blogposts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!