Online adverteren

Google AdWords is de geldkoe van Google. Daar moet je niet over twijfelen. Slim adverteren via Wijs bespaart je veel advertentie-euro’s en levert je extra verkoop-euro's op.

Stuur geïnteresseerde bezoekers naar je site

Adverteren in zoekmachines (SEA) is de meest efficiënte vorm van adverteren op internet. Want je betaalt niets zolang niemand je website bezoekt. En omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand een relevant zoekwoord in zijn zoekmachine opgeeft, krijg je alleen geïnteresseerde bezoekers over de vloer.

Betaalbaar adverteren op Google (SEA)

Advertenties in Google of op partnerwebsites hebben een heel eigen prijszetting. Je bepaalt zelf hoeveel een zoekwoord waard is en biedt op tegen je concurrenten. Om hoge kosten te vermijden, zoeken we uitsluitend naar de meest relevante zoekwoorden voor je onderneming.

Uitgebreide Google AdWords-campagnes

Wijs heeft ervaring met het opzetten en onderhouden van AdWords-campagnes voor grote e-commerce sites, met succes. De kennis die we halen uit die grote campagnes, passen we toe op kleinere AdWords-campagnes. Omgekeerd lenen kleine campagnes zich meer tot experimenteren, wat de grote campagnes dan weer positief beïnvloedt. Het voordeel van een grote digital agency.

Online bannering

Het Google Display Network bevat duizenden websites waarop tekst- of beeldadvertenties geplaatst kunnen worden. Ze zijn opgesplitst in categorieën en laten toe om rekening te houden met de context van de specifieke webpagina’s. Hierdoor is het mogelijk om heel gericht je reclameboodschappen te plaatsen.

Adverteren op LinkedIn en Facebook?

Advertenties plaatsen op de sociale netwerken LinkedIn en Facebook kan natuurlijk ook, al gelden daar andere spelregels en doelstellingen.

Een concreet voorbeeld

 

Meer weten over online adverteren?

Hoge ROI op online adverteren

Wijs helpt je meer te verdienen via betaalde advertenties. Geïnteresseerd?

contacteer ons