Traffic genereren

Een boost in je bezoekersstroom? Creëer en optimaliseer waardevolle content die onder andere zoekmachines lusten of investeer in kooplustige bezoekers via zoekadvertenties en banners.

Meer traffic op je website

Daarvoor gebruiken we een handvol methoden in online marketing die we gecombineerd inzetten. Onze eerste stap: zoekmachine optimalisatie (SEO). We zetten een optimalisatietraject op poten dat je website hoger doet scoren in zoekmachines. We gebruiken ook de advertentiemogelijkheden in zoekmachines, zoals Google Adwords.

Online marketing mogelijkheden

Maar we gaan veel verder dan die eerste twee kanalen. We maken maximaal gebruik van de kracht van content marketing, affiliate marketing en online bannering. En als het past bij je bedrijf, beginnen we met een linkbait of gebruiken we sociale netwerken.

Jij behoudt de controle

Welke ingrepen we precies uitvoeren? Dat hangt af van jouw bedrijf en jouw online marketing doelstellingen. Want om meer bezoekers op je site te krijgen, is een persoonlijke aanpak essentieel. Jouw optimalisatietraject voor online marketing verschilt dus sowieso van dat van onze andere klanten. Maar van één ding ben je altijd zeker: onze expertise in extra traffic.

Extra verkeer op je site

Wijs werkt je online marketing op maat uit.

contacteer ons