Digitale strategie

Internet is fantastisch! Je hoeft het ons niet te vertellen, vooral omdat we weten hoe we bedrijven kunnen helpen om betere resultaten te behalen.

Heeft je organisatie een doel voor ogen? Fijn. Wijs stippelt het pad uit om dat doel te bereiken. We trekken daarvoor alle registers open. Heb je wel of geen nieuwe website nodig? Volstaat het om een boost in je bezoekersstroom te veroorzaken? Of moet je vooral social media in je online activiteiten betrekken?

Wat is een website eigenlijk?

Een visitekaartje, op zijn minst. Maar het moet veel meer zijn: een helpdesk, een saleskanaal, een ontmoetingsplaats... En heb je wel een website nodig? Misschien kan een Facebook-pagina volstaan.

Vragen, maar ook antwoorden

We stellen veel vragen, omdat er veel mogelijkheden zijn. En omdat we jouw situatie zo goed mogelijk willen leren kennen. Al die inzichten koppelen we aan business-, marketing- en communicatiemodellen en toetsen dat af aan onze ervaring met honderden online projecten. Zodat we een heldere digitale strategie en een concreet plan van aanpak kunnen voorstellen. Met garantie op resultaten.

Digital agency

Weet je wat de grote meerwaarde van Wijs is? Dat we volledig geïntegreerd werken om je online activiteiten optimaal te laten renderen. Webdesign en online marketing gaan hand in hand.

Meer weten over digitale strategie?

Investeren in online? Wijze beslissing.

Wijs tekent een digitale strategie uit met garantie op resultaten.

contacteer ons