Open source CMS

Naar onze mening heeft elke site een content management systeem (CMS) nodig – een manier om eenvoudig de inhoud van de site zelf te beheren.

Misschien werd het webdesign aangeleverd door het reclamebureau en zoek je enkel een technische implementatie van zo'n CMS. Wijs helpt mee evalueren welk CMS het beste voldoet aan de noden van de website. Wordt het een one-size-fits-all pakket als Drupal? Een blogplatform als Wordpress? Of toch liever maatwerk met Fork CMS?

Een goed CMS

Een website onderhouden moet makkelijk zijn. Zonder meer. Daarom bouwden we zelf ons Fork CMS. Nog elke dag denken we hard na over de interface. Die is logisch, intuïtief en zelfs simpel. Geavanceerde opties zijn subtiel aanwezig en verstoren het overzicht niet. Een goed CMS moet zowel voor de marketing-georiënteerde gebruiker, de designer als de developer een plezier zijn om mee te werken.

Fork CMS

Open source CMS

Fork CMS is net als Drupal, Joomla en Wordpress open source en dit voor een aantal goede redenen. Stel dat onze samenwerking spaak loopt (stel!), dan kan je toch naar een andere partij om de site verder te onderhouden. De code en de handleiding zijn immers vrij beschikbaar. Het open source CMS wordt bovendien wereldwijd door meerdere partijen gebruikt, vertaald en geoptimaliseerd; daar worden we allemaal beter van.

Specifieke modules

Heeft je nieuwe website extra functionaliteiten nodig die niet in de standaardconfiguratie van Fork CMS zitten? Dan gaat ons commandoteam van developers aan de slag. Ninja style!

Meer weten over open source cms?

Zelf je website beheren? Wijs!

Fork CMS is er voor zowel marketeers, designers als developers.

contacteer ons