Facebook app

Een Facebook app is een webapplicatie binnen de Facebook-omgeving, een soort minisite op Facebook. Zei daar iemand 'site'? Een kolfje naar onze hand!

Facebook is alomtegenwoordig, en haast niet meer weg te denken uit een moderne marketing mix. Heb je al een Facebook-pagina met geëngageerde fans? Leuk! Nog leuker is het als je je fans dat ietsje extra kan bieden.

Fans engageren en betrekken

Een Facebook app is de gedroomde manier om je fans meer te betrekken bij je merk. Je bent niet gebonden aan de beperkingen van een statische Facebook-tab. Zowel voor het design als voor de ontwikkeling kan je alle kanten uit. Zoek je een manier om een bepaalde promotie of campagne in de verf te zetten? Wil je je YouTube-kanaal integreren op je Facebook-pagina? Op een andere manier de dialoog aangaan met je fans? The sky is the limit!

Ontwikkelen, ontwerpen en lanceren

Facebook evolueert en innoveert constant. Niets garandeert dat de omgeving morgen nog dezelfde zal zijn. Voor onze developers is de ontwikkeling van een Facebook app dus de geknipte gelegenheid om hun developing skills te demonstreren. De ruimte binnen een Facebook app is bovendien veel beperkter dan op een normale website. Een uitdaging die onze informatiearchitecten en designers graag aangaan.

Meer weten over facebook app?

Dialoog aangaan met je fans?

Wijs maakt je een kick-ass Facebook app!

contacteer ons