Ontwerpen & bouwen

Een supersnelle, gebruiksvriendelijke website met een oogstrelend design, daar gaan we voor. En niet onbelangrijk: binnen scope, timing en budget.

Bij Wijs doen we niets liever dan volledige sites bouwen, van A tot Z. Klassieke websites, webshops, community sites, Facebook apps, overheidswebsites – we hebben ze allemaal al gebouwd. We zijn sterk in SEO (zoekmachine optimalisatie) en usability: we maken sites die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook hoog scoren in Google.

Scope, timing, budget

Door de jaren heen hebben we een ijzeren systematiek ontwikkeld om websites te bouwen. Die geeft ons voldoende structuur om elk project op een vlotte manier aan te pakken, én tegelijkertijd de nodige flexibiliteit om elke site weer op maat te maken. Met tussentijdse deelopleveringen stuur jij mee tijdens de ontwikkeling. Het is een continu pingpongspel van oplevering, feedback en bijsturing.

Eindresultaat:

Een site die 100% aan jouw verwachtingen voldoet, met een ijzersterke informatiearchitectuur, een gebruiksvriendelijk design, en een flexibel en makkelijk hanteerbaar Content Management Systeem.

Een wijs idee voor een nieuwe website?

Wijs maakt het waar; binnen scope, timing en budget.

contacteer ons