SEO audit

Een website laten scoren in zoekmachines? Zorg voor een goede technische fundering.

We zijn straffe mannen op het vlak van technische zoekmachine optimalisatie. Jaren van experimenteren en kennisopbouw zit in onze vingers (we bouwden deze kennis dan ook bij Fork CMS in).

Technische details, grote gevolgen

Onze SEO-experts keren je website binnenste buiten, op zoek naar technische gebreken en opportuniteiten. De screening is praktisch en to the point. We brengen in de analyse van je website niet enkel de problemen in kaart, maar reiken ook oplossingen aan. Het rapport is leesbaar voor de leek, maar tegelijk ook een werkinstrument voor de developer. De nadruk ligt op kennisoverdracht.

Samen met de webbouwer zoeken we daarbij naar een compromis op vlak van haalbaarheid en implementatiekosten. Zodat de gemaakte investeringen zich laten terugverdienen.

Nieuwe site lanceren?

Is een SEO-audit enkel interessant voor bestaande sites? Nee, ook als je website nog in de steigers staat, laat je die best screenen. Hiervoor vragen we toegang tot de staging site, zodat we tijdig feedback kunnen geven. Laat ons ook de migratie van de oude naar de nieuwe site begeleiden, zodat een grote terugval in zoekwoordposities en dus bezoekers vermeden wordt.

Meer weten over seo audit?

SEO-audit voor je website?

Wijs keert je site binnenste buiten.

contacteer ons