SEA audit

Je hebt dus de meerwaarde ontdekt van online adverteren. Mooi. Maar haal je wel het onderste uit de kan? Wijs kan helpen.

Heb je het gevoel dat je SEA-campagne niet helemaal draait zoals het hoort? Geef je naar jouw mening teveel geld uit voor te weinig revenue? Kortom: denk je dat het beter kan? Dan is een SEA-audit iets voor jou.

Mogelijkheden en valkuilen

Wijs heeft ervaring met het opzetten en beheren van talloze kleinere en grote AdWords-acounts. Wij weten dus perfect wat de mogelijkheden zijn. Maar we kennen ook de valkuilen van een AdWords account. Zo is het verleidelijk om te gaan bieden op zeer algemene woorden. Terwijl andere, meer specifieke woorden dikwijls relevanter én goedkoper zijn.

SEA-audit: een goudmijn aan concrete tips

Een SEA-consultancy houdt in dat één van onze SEA-experts jouw account onder de loep neemt. Hoe pak jij het aan? Wat kan beter? We bekijken onder meer de keuze van je netwerken en zoekwoorden, je budgetverdeling, de apparaten waarop je verschijnt,... En natuurlijk houden we rekening met jouw bedrijf en doelstellingen. Bespeel je een internationale markt, of richt je je op één specifieke regio in België? Wil je dat mensen je app downloaden, of dat ze iets bestellen op je webshop? Elke bedrijf heeft baat bij een eigen aanpak op maat.

Het resultaat van deze analyses? Een document vol concrete tips waarmee jij je campagne kan laten renderen.

SEA-opleiding

Krijg je graag wat extra begeleiding? Dan kan een hands-on AdWords-opleiding de beste oplossing zijn. Tijdens zo'n sessie bekijken we samen hoe we je campagnes kunnen optimaliseren, en geven we je heel wat tips mee waarmee je zelf aan de slag kan. Wat zijn de mogelijkheden van lokale campagnes? Hoe zit het met mobiele advertenties, sitelinks, displaycampagnes en click-to-download? Wijs to the rescue!

SEA-campagnes beheren is méér dan lukraak wat advertenties online zetten. Heb je geen tijd om zelf alles in detail op te volgen? Dan nemen wij het beheer van je SEA-campagnes graag van je over.

Meer weten over sea audit?

Expertenblik op je SEA

Wijs neemt je campagnes onder de loep!

contacteer ons