E-mail marketing

Is e-mail dood? Nope. Instant messaging, social media, RSS en notification centers nemen een aantal van de taken van e-mail over. Intussen blijft e-mailmarketing een snelle en goedkope manier om prospecten en klanten te overtuigen.

E-mailmarketing tool

Wijs begeleidt je bij het opstellen, versturen en opvolgen van je e-marketing campagnes. Zodat zo weinig mogelijk spamfilters je mail tegenhouden en zo veel mogelijk geadresseerden je boodschap ook écht lezen. Daarvoor gebruiken we een eenvoudig maar krachtig e-mail marketingprogramma. Zo bouw je moeiteloos zélf je e-mails. Bovendien integereerden we de e-mail tool in de vertrouwde Fork CMS-omgeving.

Automatische piloot

Bekijk e-mailmarketing zeker niet zo eng als enkel het versturen van nieuwsbrieven. Op vlak van online marketing is er vaak heel wat te optimaliseren voor automatische e-mails, zoals de bevestiging van een bestelling of een automatische herinnering wanneer een abonnement dreigt te verlopen. Conversieoptimalisatie begint al in de inbox.

Steeds betere e-mail marketing campagnes

Al je e-mails leveren je een schat aan cijfermateriaal op: hoe vaak werd je mail gelezen, hoe lang deden je lezers erover, wie klikte door en nam contact op ... De cijfers en de analyse ervan zijn hét geheim van een succesvolle e-mail marketing campagne. Wijs verzamelt die gegevens niet alleen, we helpen je ook met de interpretatie ervan. Zo zetten we je op weg naar nog betere e-mailcampagnes.

Meer weten over e-mail marketing?

Doeltreffende e-mails versturen met Wijs

Reken op onze kennis en ervaring met e-marketing campagnes.

contacteer ons