Copywriting

Mensen lezen niet op een scherm. Fout! Er werd nog nooit zoveel op een scherm gelezen als nu. Wervende teksten op je website zijn daarom belangrijker dan ooit.

Zorg dat je wat te zeggen hebt. Hoe goed je tekst ook geschreven is en hoe goed hij ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines, als je inhoud flinterdun is, val je door de mand. De echte copywriter haalt net die inhoud naar boven die bij zijn lezers zal aanslaan en bouwt er een stomend verhaal rond. In 140 karakters als het moet.

SEO copywriting is een noodzaak voor Google

Zoekmachines willen hun gebruikers relevante resultaten tonen, dat weet elke goede SEO copywriter. Om die te vinden, speuren ze op webpagina’s naar trefwoorden. Komen de juiste woorden en woordcombinaties geregeld op de juiste plaats voor? Dan is je website relevanter en klimt hij in de zoekresultaten.

Web copywriting is een noodzaak voor je lezers

Je bezoekers lezen je website niet – ze scannen hem. Daarbij letten ze vooral op titels, tussentitels, opsommingen en hyperlinks. Onze web copywriters weten hoe ze de aandacht van je lezers moeten vangen. En slagen erin hen snel te overtuigen van je meerwaarde. Zodat je hen straks geen bezoekers meer noemt, maar klanten.

Meer weten over copywriting?

Wijze wervende webteksten

Wijs verhuurt zijn prozaïsche pennen. En stilerende stilo's. En tokkelende toetsenborden.

contacteer ons