70 experts die je digitaal helpen winnen

We zijn jouw gids bij Analyse en strategie, Concept en design, Development, Traffic & conversie-optimalisatie, Content & campaigns

Of we ervaring hebben in jouw sector? Jazeker.

We hebben een uitgesproken visie op digitaal.

GDPR binnen mijn onderneming: hoe pak ik dat aan?

dinsdag 19 september 2017 - Ingrid De Poorter

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (kortweg: GDPR) in werking, en dat zullen we geweten hebben. Het vierletterwoord scoort maar liefst 3.370.000 hits bij een zoekopdracht met Google. De meeste zoekresultaten leggen maar al te vaak de nadruk op de torenhoge boetes of schadevergoedingen die je te wachten staan als je niet op tijd in regel bent met de nieuwe regelgeving. Verandering is nodig, maar angst hoeft daar geen synoniem voor te zijn. De nieuwe wetgeving is geen bedreiging, maar een opportuniteit voor elk bedrijf.

Waarom Wijs vanaf nu ook inzet op Drupal

donderdag 07 september 2017 - David Vansteenbrugge

Bij Wijs zetten we al vanaf dag 1 in op multitechnologie. Wat heeft jouw organisatie nodig en welke technologie past daarbij? Die vragen bepalen uiteindelijk de technologiekeuze. Wijs bestudeert bovendien continu het speelveld en kiest daaruit de sterkste spelers, om die zelf aan te bieden aan haar klanten. Om in te spelen op het constant evoluerende CMS-landschap zal Wijs vanaf nu dan ook Drupal aanbieden.

Complexe content en UX design: hoe rijm je dat?

maandag 04 september 2017 - Caroline Verellen

Alsmaar vaker krijgen we de vraag om complexe contentwebsites te ontwerpen. Dat gaat van uitgebreide, verplichte infofiches in de financiële wereld tot eindeloze productgamma's in e-commerce. Zulke complexe content heeft zijn invloed op het webdesign.

Iedereen bij Wijs deelt zijn expertise, ook Jasper en Evi. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes en blogposts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!