70 experts die je digitaal helpen winnen

We zijn jouw gids bij Analyse en strategie, Concept en design, Development, Traffic & conversie-optimalisatie, Content & campaigns

Of we ervaring hebben in jouw sector? Jazeker.

We hebben een uitgesproken visie op digitaal.

Trends in webdesign 2017

vrijdag 07 april 2017 - Caroline Verellen

Trends komen niet zomaar. Ze zijn afhankelijk van de tijd en ruimte waarin we leven en ook van elkaar. Zo heeft de trend van wearables een heel duidelijke invloed op de manier waarop we interfaces creëren voor diverse toestellen. Zo hebben ze dus een rechtstreekse invloed op webdesign vandaag. Wij verzamelden de laatste trends en tonen hoe ze gelinkt zijn aan die wearables.

Google Fred Update: Wat is er gebeurd?

donderdag 30 maart 2017 - Maarten Van den Bossche

Paniek bij de SEO-experten begin deze maand. Op 8 maart begonnen verschillende zoekresultaten heviger te dansen en swingen dan het gemiddelde Elvis-concert. Vele websites zien plotse stijgingen en dalingen in hun keyword rankings en in hun organisch zoekverkeer. Wat is er gebeurd?

harmony

Wijs lanceert eigen webplatform Harmony

donderdag 23 maart 2017 - Peter Grypdonck

Wijs kiest bewust voor een multitech-filosofie. PHP en Sitecore zijn hier intussen stevig geïntegreerd, voor andere technologieën zijn er gevestigde partnerships. De jarenlange PHP-traditie mondt nu ook uit in Harmony, een inhouse ontwikkeld webplatform gebaseerd op het Symfony-framework.

Iedereen bij Wijs deelt zijn expertise, ook Jasper en Evi. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes en blogposts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!