70 experts die je digitaal helpen winnen

We zijn jouw gids bij Analyse en strategie, Concept en design, Development, Traffic & conversie-optimalisatie, Content & campaigns

Of we ervaring hebben in jouw sector? Jazeker.

We hebben een uitgesproken visie op digitaal.

JavaScript-update ES6

donderdag 18 mei 2017 - Timon Riemslagh

Javascript is nog altijd een van de belangrijkste scripttalen in webdevelopment. De nieuwe versie van Javascript - met de naam ES6 of ES2015 - de grootste update sinds de release. In deze technische blogpost gaan we dieper in op enkele interessante features in die update.

In 7 stappen naar een eerste personalisatie in Sitecore

donderdag 04 mei 2017 - Sarra Mauquoi

Werkt je site op het Sitecore Experience Platform? Dan heb je alles in handen om je gebruikers een gepersonaliseerde en dus betere ervaring te bieden op jouw website. Het platform biedt ontzettend veel mogelijkheden om je online communicatie te personaliseren en te optimaliseren voor verschillende soorten bezoekers. Net in al die mogelijkheden zit ook de moeilijkheid voor wie het Sitecore Experience Platform begint te gebruiken. Wij helpen je met die eerste voorzichtige stappen in 7 tips.

Trends in webdesign 2017

vrijdag 07 april 2017 - Caroline Verellen

Trends komen niet zomaar. Ze zijn afhankelijk van de tijd en ruimte waarin we leven en ook van elkaar. Zo heeft de trend van wearables een heel duidelijke invloed op de manier waarop we interfaces creëren voor diverse toestellen. Zo hebben ze dus een rechtstreekse invloed op webdesign vandaag. Wij verzamelden de laatste trends en tonen hoe ze gelinkt zijn aan die wearables.

Iedereen bij Wijs deelt zijn expertise, ook Jasper en Evi. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes en blogposts? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!